Υπηρεσίες

E-mail Marketing

E-mail Marketing

Με μια μέση απόδοση επένδυσης (ROI) $ 44 για κάθε $ 1 που δαπανάται, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ρωτούν: «Τι είναι το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;» Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να στείλει στοχευμένα μηνύματα ηλεκτρονικά με σκοπό την ευαισθητοποίηση και εν τέλει να «κερδίσετε» τον πελάτη. Με λίγα λόγια, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σημαίνει να κερδίζετε χρήματα στέλνοντας μηνύματα ηλεκτρονικά. Υπάρχει μια παράμετρος, όμως που χρειάζεται την προσοχή σας: Δεν μπορείτε απλά να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε οποιονδήποτε. Χρειάζεστε την άδεια του για να σας δώσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό απαιτεί προγραμματισμό, πρακτική και υπομονή.

 

 

3 πλεονεκτήματα του email marketing

  • Προσωποποιημένα email

Μπορείτε, για παράδειγμα, να δημιουργήσετε τμήματα κοινού για την αποστολή στοχευμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, ένας πωλητής γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων μπορεί να δημιουργήσει τμήματα ακροατηρίων για άντρες και γυναίκες. Αυτά τα τμήματα στέλνουν σχετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως και για νέα προϊόντα, σε  target group.

 

  • Μειωμένο κόστος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν εκδόσεις των πλατφορμών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το MailChimp και το HubSpot για να δημιουργήσετε την πρώτη σας ηλεκτρονική εκστρατεία. Θα έχετε ορισμένους περιορισμούς χαρακτηριστικών διότι, οι εν λόγω πλατφόρμες λειτουργούν, συχνά, καλά με μικρότερο κατάλογο συνδρομητών.

 

  • Μέτρησιμα αποτελέσματα

Με σειρά ψηφιακών στρατηγικών μάρκετινγκ, από τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) μέχρι τη διαφήμιση pay-per-click (PPC), μπορείτε να παρακολουθήσετε την απόδοση της καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Στο μάρκετινγκ και στη διαφήμιση τα δεδομένα διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο, διότι παρέχουν άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με τη στρατηγική σας.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, όπως το MailChimp ή το MyEmailFX, μπορείτε να δείτε μερικές μετρήσεις, όπως:

  • Open rates
  • Links clicked
  • Unsubscribe rates
  • Social media shares
  • And more
bottom-logo.png
©2022 Digital & Marketing Solution
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Search