Υπηρεσίες

Social Media Marketing
Για τον επαγγελματία

Social Media Marketing

Σύμφωνα με έρευνες, το 60% των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εμπιστεύονται τις απόψεις των ιατρών, όπως αποτυπώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Έτσι, ενσωματώνουμε τα κοινωνικά δίκτυα στη στρατηγική μάρκετινγκ, διότι όλο και περισσότεροι ασθενείς επισκέπτονται και χρησιμοποιούν πλατφόρμες, όπως το Facebook, το Google+, το Twitter, το YouTube και το LinkedIn για να εκμαιεύσουν πληροφορίες.

Τα κοινωνικά μέσα αποτελούν σημαντικά εργαλεία στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας του επαγγελματία του τομέα υγείας και ενδυναμώνουν τη φήμη του. Η τακτική δημοσίευση άρθρων, γραφικών και ενημερώσεων μπορεί να δημιουργήσει μια σταθερή ροή επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας.

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν τρία βασικά οφέλη για την πρακτική σας:

  1. Οικονομικά αποδοτικό μάρκετινγκ: Σας επιτρέπει να στοχεύετε νέους ασθενείς μέσω δωρεάν αναρτήσεων και διαφημιστικών καμπανιών χαμηλού κόστους.
  2. Σχέσεις με βάση τον ασθενή: Ανοίγει μια δυναμική αμφίδρομη συζήτηση μεταξύ του ασθενούς και του γιατρού (παροχέα).
  3. Ανταγωνιστική ακμή: Τοποθετήστε τον εαυτό σας ή την πρακτική σας ως ιατρικός εμπειρογνώμονας στον τομέα σας.

 

 

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, η ομάδα μας θα τους δημιουργήσει για εσάς. Για ένα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, χρειάζεστε μια εικόνα προφίλ, εικόνα κεφαλίδας προφίλ, όνομα λογαριασμού, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λογαριασμού και σύντομη περιγραφή της πρακτικής σας.

bottom-logo.png
©2019 Digital & Marketing Solution
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Search