Υπηρεσίες

Δημιουργία ιστοσελίδας
Για τον επαγγελματία

Δημιουργία ιστοσελίδας

Η παρουσία στο διαδίκτυο ενός ιατρού ή μονάδας υγείας αποκτά μεγαλύτερο βάρος όταν υπάρχει μια επαγγελματική ιστοσελίδα, όπου παρουσιάζονται οι υπηρεσίες, τα επιστημονικά άρθρα, τα νέα, ωράριο λειτουργίας, χάρτης πρόσβασης και πολλά άλλα ανάλογα την ειδικότητα και τον στόχο. 

Μία σύγχρονη ιατρική ιστοσελίδα:

  • έχει εύκολη πλοήγηση,
  • εμφανίζεται σωστά σε διαφορετικές οθόνες ηλεκτρονικών συσκευών και στις διαφορετικές μηχανές αναζήτησης,
  • περιέχει επιστημονικά άρτια και ευανάγνωστα κείμενα,
  • περιέχει Blog με άρθρα, τα οποία κοινοποιούνται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων για ιατρούς έχει γίνει πολύ σημαντικός καθώς όλο και περισσότεροι ασθενείς αναζητούν στο διαδίκτυο για τοπικούς γιατρούς και ιατρικές πληροφορίες. Η ομάδα μας δημιουργεί ό,τι χρειάζεται για τον σχεδιασμό της ιατρικής ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων σελίδων, των κινούμενων εικόνων και των φωτογραφιών.

 

Ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό, στη διαχείριση και στην εμπορία ιστοσελίδων για γιατρούς, επαγγελματίες υγείας και εταιρείες ιατρικών συσκευών. Δεν θα δημιουργήσουμε μόνο έναν αποτελεσματικό ιστότοπο, αλλά θα τον κατατάξουμε και σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Bing. Το πρώτο βήμα στο ψηφιακό μάρκετινγκ είναι η κατασκευή ιστοσελίδας, που δίνει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ειδικότητα, τις υπηρεσίες και το ήθος σας.

bottom-logo.png
©2019 Digital & Marketing Solution
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Search