Υπηρεσίες

Search Engine Marketing (SEM)
Για τον επαγγελματία

Search Engine Marketing (SEM)

Το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης (Search Engine Marketing ή SEM) είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης ιατρικών υπηρεσιών στο internet και χρησιμοποιεί πληρωμένες διαφημίσεις Google Ads που εμφανίζονται στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης, στην κορυφή και στη δεξιά πλευρά.

  • Αναλαμβάνουμε να στήσουμε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες στο Google Ads για να έχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα με το μικρότερο πιθανό κόστος.
  • Όταν οι χρήστες πληκτρολογούν συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, που ταιριάζουν στο αντικείμενο της ιατρικής ειδικότητας σας, η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται στην πρώτη θέση της μηχανής αναζήτησης (Google).
  • Χρεώνεστε ανά κλικ που θα κάνει ο χρήστης στη διαφήμισή σας (καμπάνια pay-per-click).
  • Το Google Ads μπορεί να στοχεύσει γεωγραφικές τοποθεσίες, έτσι ώστε οι διαφημίσεις σας για την ιατρική σας πρακτική να εμφανίζονται μόνο σε περιοχές που θέλετε.
  • Η προσέγγιση των υποψήφιων πελατών γίνεται στοχευμένα και έτσι, περισσότερο αποδοτικά.

 

 

Οι διαφημίσεις Google Ads φέρνουν άμεσα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και συμβάλουν στην αύξηση της αναγνωσιμότητας του ιατρείου σας, με αποτέλεσμα την αύξηση του πελατολογίου σας.

bottom-logo.png
©2019 Digital & Marketing Solution
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Search